Portugali juhlii Euroopan mestaruutta alle 19-vuotiaissa, kun joukkue kaatoi finaalissa Italian luvuin 4-3 todella jännittävien vaiheiden jälkeen. Seinäjoella pelattu finaali eteni jatkoajalle lukemista 2-2.

Portugali johti ottelua jo 2-0, mutta Italia tuli tasoihin Moise Keanin kahdella salamamaalilla. Toista osumaansa nuorukainen juhli ilman paitaa lihaksiaan pullistellen Mario Balotellin tavoin.

Jatkoajalla Portugali ja Italia osuivat kolmesti viiteen minuuttiin. Ensin portugalilainen Joao Filipe teki ottelun toisen maalinsa. Sitten Gianluca Scamacca tasoitti ja heti perään Pedro Correia iski voittomaalin alakulmalaukauksellaan ottelun 109. minuutilla.

Suomi kohtasi kummatkin finaalijoukkueet alkulohkossaan. Italialle joukkue hävisi 1-0 ja Portugalille 3-0.