NHL:n ulkoilmaottelussa pelaavat ensi kuussa Colorado ja Detroit. Joukkueiden maalivahdit tekevät ottelussa kunniaa entisille huippu-urheilijoille upeilla kypärämaalauksilla.

Detroitin tshekkivahti Petr Mrazek on maalauttanut kypäräänsä legendaarisen Dominik Hasekin ja Coloradon vahti Jimmy Howard kunnioittaa kypärämaalauksellaan baseball-seura Detroit Tigersin legendoja Ty Cobbia ja Kirk Gibsonia.

Hasekia esikuvanaan pitävä 23-vuotias Mrazek on murtautunut tällä kaudella NHL:n eliittiin ja ottanut selkeästi Detroitin ykkösmaalivahdin paikan. Hän on pelannut 33 ottelua torjuntaprosentilla 93,2, maaleja hänen selkänsä taakse on tehty 2.03 / ottelu, mikä on aivan liigan eliittiä.

Hasek pelasi urallaan 853 NHL-ottelua, voitti Stanley Cupin kahdesti, olympiakultaa 1998 ja hän on saanut NHL:n parhaalle maalivahdille ojennettavan Vezina Trophyn peräti kuusi kertaa. Hasek pelasi aktiivina vuodet 1981-2011. Viimeisen NHL-kautensa hän pelasi 42-vuotiaana ja viimeinen pelikausi oli 45-vuotiaana KHL:n Moskovan Spartakissa.

Katso komeat kuvat kypäristä täältä.