Hyökkääjä Aleksi Saarelan pelaajaoikeudet omistava NHL-seura Carolina Hurricanes on myöntänyt Saarelalle luvan liittyä täysipainoisesti Rauman Lukon joukkueen vahvuuteen ennen Hurricanesin training campia

– On hienoa, että asiaa saatiin ratkaisu. Mieluumminhan sitä harjoittelee joukkueen mukana kuin yksin. Uskoisin, että tämä on kaikille osapuolille se paras vaihtoehto. Carolinakin saa leirille varmasti valmiimman pelaajan kun olen päässyt treenaamaan ja pelaamaan Lukon mukana, Saarela sanoo.

Luvan saaminen tarkoittaa sitä, että Aleksi Saarela on mukana, kun Lukon joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa kesätauon jälkeen yhteen elokuun alussa. Joukkueharjoitusten lisäksi hän pelaa myös perjantaina 5.8. Kivikylän Areenalla kiekkokauden starttaavassa Pitsiturnauksessa ja elokuun lopulla käynnistyvissä Champions Hockey Leaguen alkusarjan otteluissa.

Pitsiturnausta Saarela odottaa innolla, sillä hän ei ole Ässät-vuosinaan ollut turnauksessa mukana ollenkaan.

– Samalla vanhalla kaavalla siis jatketaan eli pelaan Pitsiturnausta vain ja ainoastaan Lukon paidassa, ”Allu” naurahtaa.

Elokuun ensimmäisestä perjantaista on odotettavissa tutusti lämmin ja vauhdikas kiekkopäivä. Saarela lyö oman lupauksensa tiskiin.

– Sen pystyn ainakin lupaamaan, että ”Pitsissä” laidat paukkuu ja verkko heiluu.

Lähde: Lukon verkkosivut