NHL-kausi starttasi viime yönä kahden ottelun voimin.

Hallitseva mestari Tampa Bayn kausi käynnistyi vaikeasta 2-6-tappiolla Pittsburghille. Avauserä mentiin vielä maaleitta, mutta toisessa erässä Penguins iski kahdesti. Kolmannessa erässä nähtiin todelliset maalitalkoot, jossa Pittsburgh oli lopulta vahvempi.

Pittsburgin riveissä nähtiin Kasperi Kapanen, joka jäi kuitenkin pisteittä reilussa 14 minuutissa.

Yön toisessa ottelussa Seattle Kraken teki ensiesiintymisensä NHL:ssä. Seattle lopulta taipui Vegasille 3-4. Seattle sai heti ottelun alussa kylmää kyytiä, kun Vegas iski avauserään kaksi maalia. Toisen erän alkuun ero nousi jo kolmeen ennen kuin Seattle puristi maalin päähän. Kolmannessa erässä Seattle nousi jo tasoihin, mutta Vegas iski vielä kertaalleen ja kuittasi voiton. Seattlen Joonas Donskoi merkkautti yhden syöttöpisteen.

NHL:n viime yön tulokset:
Tampa Bay-Pittsburgh 2-6
Vegas-Seattle 4-3