NHL-kausi käynnistyi! Hallitseva mestari kompuroi pahasti – Seattle pelasi historiansa ensimmäisen ottelun

© Kuva: Getty Images

NHL-kausi starttasi viime yönä kahden ottelun voimin.

Hallitseva mestari Tampa Bayn kausi käynnistyi vaikeasta 2-6-tappiolla Pittsburghille. Avauserä mentiin vielä maaleitta, mutta toisessa erässä Penguins iski kahdesti. Kolmannessa erässä nähtiin todelliset maalitalkoot, jossa Pittsburgh oli lopulta vahvempi.

Pittsburgin riveissä nähtiin Kasperi Kapanen, joka jäi kuitenkin pisteittä reilussa 14 minuutissa.

Yön toisessa ottelussa Seattle Kraken teki ensiesiintymisensä NHL:ssä. Seattle lopulta taipui Vegasille 3-4. Seattle sai heti ottelun alussa kylmää kyytiä, kun Vegas iski avauserään kaksi maalia. Toisen erän alkuun ero nousi jo kolmeen ennen kuin Seattle puristi maalin päähän. Kolmannessa erässä Seattle nousi jo tasoihin, mutta Vegas iski vielä kertaalleen ja kuittasi voiton. Seattlen Joonas Donskoi merkkautti yhden syöttöpisteen.

NHL:n viime yön tulokset:
Tampa Bay-Pittsburgh 2-6
Vegas-Seattle 4-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.