Yhtenä potentiaalisena Super Bowl -joukkueena NFL-kauden alla pidetyn Los Angeles Chargersin kirous loukkaantumisrintamalla tuntuu jatkuvan vuodesta toiseen.

Kauden kolmesta ottelustaan ainoastaan yhden voiton napannut joukkue on menettänyt sairastuvalle ison nipun supertähtiään. Sivussa ovat muun muassa tähtipuolustaja Joey Bosa, laitahyökkääjä Keenan Allen, All Pro -täkkeli Rashawn Slater, sentteri Corey Lindsey sekä liuta pienempien roolien pelaajia. Unohtamatta kylki- ja rintalastavammasta kärsivää tähtipelinrakentaja Justin Herbertiä, jonka pelaaminen viikonloppuna on epävarmaa.

– Aivan älytöntä mikä vammanippu! Kaikki käytännössä All Pro -tason pelaajia ja kaikki pidempään sivussa, NFL-asiantuntija Mikko Koikkalainen päivittelee Unibetin NFL Green Zone -podcastin tuoreimmassa jaksossa.

Koikkalainen ei voi ymmärtää Chargersin valmennuksen ratkaisua olla ottamatta tähtipelinrakentaja Herbertiä vaihtoon viime viikon murskatappiossa Jacksonville Jaguarsia vastaan.

– Herrajumala, Brandon Staley (päävalmentaja), mitä v*ttua? Sulla on yksi ihminen, joka sun uran voi tehdä ja se on se pelinrakentaja. Se pitää sut tuossa työssä. Sillä ei ole mitään väliä, miten sä kutsut puolustusta, sillä jos sä hajotat Herbertin, niin sulla ei ole työpaikkaa, Koikkalainen tylyttää Chargers-luotsia.

Kuuntele muut viime viikon NFL-nostot, tulevan peliviikon ennakkopaketti sekä liigan uutiskatsaus NFL Green Zonen tuoreimmasta jaksosta.