”Neverkusenin” ikuinen jahti jatkuu – ”Se oltaisiin heti allekirjoitettu”

Bundesliiga palaa lyhyeltä joulutauolta lauantaina. Suomalaispelaajien ykkösnimi, Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky, on joukkueensa tukipilari, kun Leverkusen lähtee haastamaan Bayerni Müncheniä kevätkierrokselle. Vähemmän mairittelevalla liikanimellä ”Neverkusen” tunnettu seura on sarjassa sijalla kaksi, vain kaksi pistettä Bayernin perässä. Leipzig on kolmantena maalieron turvin, mutta samoissa pisteissä.

Leverkusenin syyskierros meni erinomaisesti. Joukkueen odotettiin olevan kärkipään joukkueiden haastaja, mutta ”Werkself” nousi Bayernin kanssa pelillisesti ykköseksi. Syyskierroksen ainoa tappio tuli viimeisessä ottelussa ennen taukoa ja nimenomaan Bayernille. Tämä peli oli hyvin tasainen.

– Peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, Lukas Hradecky totesi Suplan Bundes-Luke -podcastissa.

Podcastissa Hradecky sanoi myös, että tämän hetken tilanne olisi otettu mukisematta vastaan ennen kauden alkua.

– Jos meille olisi sanottu, että 13 pelin jälkeen meillä on 28 pistettä, se oltaisiin heti allekirjoitettu, Hradecky kertoi.

Hradecky kertoi Bundes-Lukessa viettävänsä lyhyen joululomansa Suomessa, karanteenirajoitusten mukaisesti perheensä kanssa. Paluu sorviin tapahtui kuitenkin nopeasti, sillä jo lauantaina sarja jatkuu. Vastassa on Frankfurt, sarjan keskikastin joukkue.

Muista suomalaisista Niklas Moisanderin toivotaan saavan vastuuta Werder Bremenissä ja Fredrik Jensenin odotetaan pikkuhiljaa palaavan Augsburgin kokoonpanoon. Nuori Schalken suomalais-saksalainen toppari Malick Thiaw sai yllättävänkin paljon peliaikaa syksyllä olkoonkin, että Schalken syyskierros oli katastrofi. Thiaw joka tapauksessa näytti, että hänellä on varmasti valoisa tulevaisuus Bundesliigapelaajana. Joel Pohjanpalo parantelee vielä jalkaansa, joten Union Berlin joutuu tulemaan toimeen ilman ”Dangerin” palveluksia vielä ainakin kuukauden.

Lauantaina pelataan ottelut Hoffenheim-Freiburg, Frankfurt-Leverkusen, Köln-Augsburg, Bremen-Union Berlin ja Bielefeld-Mönchengladbach alkaen 16.30. Hertha-Schalke aloittavat 19.30 ja Stuttgart-Leipzig myöhäisotteluna 21.30. V sport sekä Elisa viihde Viaplay seuraavat tiivisti Bundesliigan jatkoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.