NBA-parketeilla pelattiin torstain ja perjantain välisenä yönä kolme ottelua. Ennakolta ylivoimaisesti kiinnostavin ottelu oli Los Angeles Lakersin ja Brooklyn Netsin välinen kohtaaminen. Hallitsevan mestarin, Lakersin, leirissä jännitettiin tuloksen lisäksi sitä, saavuttaako LeBron James 35.000 tehdyn pisteen rajapyykin.

Ja kyllä saavutti: Jamesista tuli kolmas pelaaja NBA:n historiassa, joka on tämän rajapyykin ylittäneet. Aiemmat ovat Karl ”Mailman” Malone sekä Kareem Abdul-Jabbar.

LeBron teki ottelussa 32 pistettä, mutta se ei riittänyt voittoon. Tämän hetken kenties seuratuin ja kohutuin joukkue, Nets, haki pisteet vieraskentältä lukemin 109-98. Netsin supertriosta Kevin Durant ei pelannut, mutta James Harden pelasi. Hän teki tuplatuplan eli 23 pistettä ja antoi 11 korisyöttöä. Kyrie Irving teki 16 pistettä ja Netsin hihaässänä Joe Harris heitti kuusi kolmosta ja teki yhteispistemäärän 21. LeBron James joutui vastaamaan tehoista lähes yksin, kun Lakersin Anthony Davis oli sairastuvalla.

Yön kahdessa muussa ottelussa Toronto syvensi Bucksin ahdinkoa voittamalla 110-96 ja Miami kukisti Sacramenton.