Ranskan liigan Lilleä viimeiset kaudet edustanut brasilialainen keskuspuolustaja Gabriel on saanut viime hetken kilpailijan palveluksistaan.

Arsenalin ennakoitiin olevan vahvoilla Gabrielin hankkimiseksi, ja seura on valmis maksamaan Lillen pyytämän 25 miljoonan euron siirtokorvauksen pelaajasta. Napoli on kuitenkin loikannut kisaan Gabrielista viime hetkillä, ja on brittitietojen mukaan valmis nokittamaan Arsenalin tarjousta.

Gabriel tai Arsenal eivät kumpikaan ole kommentoineet käynnissä olevia neuvotteluja, mutta Lillen puheenjohtaja Gerard Lopez valotti Sky Sportsille tämänhetkistä tilannetta.

– Olemme pyytäneet Gabrielista tietyn summan, ja meihin yhteydessä olleet seurat ovat tämän summan valmiita maksamaan. Nyt kyse on vain ja ainoastaan pelaajan omasta tahdosta. Me emme seurana aio sanoa, mikä valinta olisi Gabrielille paras, mutta toki neuvomme, jotta pelaaja pystyisi jatkamaan uraansa mahdollisimman suopeassa ympäristössä, puheenjohtaja Lopez pyöritteli.

– Uskon, että Gabriel tulee tekemään lopullisen ratkaisun tulevaisuudestaan tämän viikon lopulla.

Mikäli Gabriel valitsee Arsenalin, saa hän tulikasteensa Valioliigassa 12.9, kun V Sport urheilukanava ja Viaplay.fi aloittavat tämän kauden Valioliigan televisioinnit.