Romanian 1. divisioonan jalkapalloseura FC Hermannstadt on pahoissa vaikeuksissa velkojensa takia ja etsii epätoivoisesti investoijia. Velat ovat 700 000 euron luokkaa, mikä on Romaniassa todella mittava summa, mutta nyt kiinnostunut sijoittaja näyttää löytyneen.

Kiinnostunut sijoittaja tulee jalkapallopiirien ulkopuolelta – tai ainakin ulkoisesti siltä vaikuttaa. Entinen Playboy-malli Anamaria Prodan on nimittäin ilmaissut kiinnostuksensa.

– Olen ajatellut ostaa jalkapalloseuran, Prodan totesi FC Hermannstadtiin viitaten romanialaiselle Gazeta Sporturilorille.

Mikään eilisen teeren tyttö lajin parissa ”maailman kuumin jalkapalloagentti” ei ole, sillä hänen nimissään on Romanian jalkapallohistorian rahakkaimman siirron junailu vuonna 2016 Nicolae Stanciun siirtyessä Steaua Bucurestista Anderlechtiin lähes 10 miljoonalla eurolla.

Prodan on toiminut agenttitoimintansa ohella myös puheenjohtajana sekä FC Sagnovissa että FC Cluj’ssa. Hänen aviomiehensä on lisäksi entinen pelaaja Laurentiu Reghecampf, joka nykyisin toimii valmentajan Arabiemiraateissa.

Huolimatta vaikuttamisestaan jalkapallon parissa ja siitä, että hänen Playboy-kuvistaan on jo 12 vuotta, Prodan ei sulje pois mahdollisuutta tehdä visiitti vanhalle uralleenkin.

– En näe mitään erikoista aikuisten lehtien mallina olemisessa. Antaisin myös tyttäreni tehdä samoin, jos hän haluaisi.