RoPS:sta Ranskan pääsarjaseura SM Caenin riveihin vuoden vaihteesta siirtynyt Timo Stavitski debytoi uuden työnantajansa riveissä eilen.

18-vuotias Timo Stavitski siirtyi SM Caenin riveihin neljän ja puolen vuoden sopimuksella. Nuorella on siis aikaa läpimurtoon, mutta se saattaakin tapahtua enemmin kuin moni osasi ajatellakaan.

Nopea laituri oli eilen avauksessa ja pelasi 71 minuuttia, kun Caen voitti vieraissa Bordeaux’n 2-0. Maalit syntyivät aivan ottelun loppuhetkillä.

Ropsilaisilta hienon nimen ”Monsier Stavitski” saanut nuorukainen kirjoittaa ensimmäisen matsin tunnelmistaan U19-poikien kesän 2018 EM-lopputurnauksen verkkosivuilla.

– Minua jännitti peliä edeltävän alkulämmittelyn aikana ihan älyttömästi. Sitten kun peli alkoi, annoin vain mennä. Bordeaux’lla on iso stadion, mutta se ei ollut tällä kertaa täynnä. Se oli ehkä minulle ihan hyvä juttu. Olisin varmasti jännittänyt enemmän, jos väkeä olisi ollut todella paljon, Stavitski kirjoittaa.

– Peli oli minulta debyytiksi hyvä, mutta haluan pelata ehdottomasti paremmin ja eri lailla. Haluan käyttää enemmän nopeuttani ja muita vahvuuksiani, jolloin olen vaarallisempi. Se ei ollut minulta huono suoritus, mutta näen itseni erilaisena pelaajana.

– Olen nyt avannut oven, eli tehnyt debyytin. Se tapahtui nopeasti, mutta seuraavaksi odotan, että pääsen tekemään tehoja ja pelaamaan vielä paremmin. Haluan ottaa koko ajan askelia ylöspäin.

Koko tekstin löydät täältä.

Suomi isännöi alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnausta Vaasassa ja Seinäjoella 16.-29.7.

U19-EURO 2018

@U19EURO2018
BLOGI: Ovi auki suurille unelmille ✍️

EM-kisablogimme saa jatkoa! Tänään ääneen pääsi Ranskan pääsarjassa eilen debytoinut Timo Stavitski. u19euro.fi/blogi/blogi-ov… #u19eurofi #Minihuuhkajat