Arvokisat.comin pikagallupit jatkuvat pronssipelin tarpeellisuuden merkeissä. Tavoitimme kymmenen jalkapallovaikuttajaa Suomesta. Barometri kääntyy niukasti pronssipelin pelattavuuden puolelle.

Teemu Tainio, Huuhkajien keskikenttämies

Turha. Kaksi hävinnyttä ja pettynyttä joukkuetta vastakkain, voisi ihan hyvin jättää pelaamatta.

Juha Malinen, RoPS:n päävalmentaja

Turha. Ei sitä peliä tarvitsisi pelata.

Zico Hjelm, valmentajalegenda

Ei ole turha, koska jotkin pienemmätkin maat voivat voittaa edes jotain. Jokin Costa Rican tyylinen maa. Finaalin heidänlaisillaan paukut eivät kuitenkaan riitä.

Jyrki Heliskoski, valmentajalegenda

Ei ole turha. Pronssipeliä pitää myös arvostaa.

Mika Kottila, ex-Huuhkajahyökkääjä

Ei ole turha ja brasilialaisten mielestä ei varmasti ole turha. Ne pääsevät sen kauhean nöyryytyksen jälkeen nyt heti seuraavaan matsiin kiillottamaan kilpeään, eikä tarvitse kärvistellä koko loppukesää odottaen seuraavaa maaottelua.

Drilon Shala, FC Lahden laituri

Mielestäni ei ole turha. Mitali on kova saavutus, kysy vaikka Kroatian vuoden 1998 joukkueen tai Turkin vuoden 2002 joukkueen mielipidettä.

Valeri Popovitch, Veikkausliigan kaikkien aikojen hyökkääjä

Ei ole turha, MM-kisoja on vain kerran neljässä vuodessa ja mitali olisi iso asia ainakin Brasilialle.

Toni Korkeakunnas, FC Lahden päävalmentaja

Kyllä se taitaa aika turha olla. Kaksi hyvän turnauksen pelannutta joukkuetta yrittää kasata itsensä, mutta toinen päättää kisat kahteen tappioon. Markkinavoimat jyllää?

Boris Kokko, RoPS-hyökkääjä

Paha… MM-futiksen fanina jaksaisin katsoa vaikka ottelun sijoista 11-12. Futarina pelaa vain mestaruudesta, joten siksi sanon, että turha.

Kari Arkivuo, Huuhkajapakki

Minun mielestä ei ole turha. Arvokisoissa pitää saada selville mitalisijat 1.,2. ja 3. Ja onhan tuo ollut perinne MM-kisoissa. Mutta toisaalta kaksipiippuinen juttu ja ymmärrän miksi toiset pitää sitä turhana.