Mikko Rantanen avasi kautensa vakuuttavasti ja pääsi heti historian kirjoihin. Patrik Laine ja Artturi Lehkonen onnistuivat maalinteossa.

Hallitseva mestari Colorado avasi kautensa vahvasti voittamalla Chicagon 5-2. Coloradon ykkösnimi oli peräti neljä maalisyöttöä jakanut Mikko Rantanen. Neljä maalisyöttöä kauden avauksessa on samalla NHL-ennätys. Hän jakaa ennätyksen yhdessä Mario Lemieux’n, Chris Cheliosin, Al MacInnisin ja Jean Beliveaun kanssa.

Rantanen tarjoili syötön myös molempiin Artturi Lehkosen maaleihin. Lehkonen sai vielä yhden syöttöpisteen ottelussa.

Patrik Laineen kauden avaus oli kaksijakoinen. Laineen ranteen sivallus vei Columbuksen johtoon Carolinaa vastaan, mutta hän loukkaantui ottelussa ja joutui jättämään pelin kesken yläraajavamman vuoksi. Carolina voitti 4-1 ja Jesperi Kotkaniemi syötti yhden Hurricanesin maaleista.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Boston 2-5
Carolina-Columbus 1-4
Montreal-Toronto 3-4
Colorado-Chicago 5-2
Anaheim-Seattle 5-4 ja.
Edmonton-Vancouver 5-3

Viaplayn uusi kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta ja suomalaisfanien iloksi tällä kaudella mukana on erityisen paljon suomalaisittain kiinnostavia joukkueita.