Mikko Rantanen oli Coloradon sankari, kun hän johdatti Avalanchen voittoon St. Louisista. Patrik Laineen vahva vire sai myös jatkoa.

Rantanen vei Coloradon johtoon toisessa erässä, mutta St. Louis nousi rinnalle ja ohi. Rantanen tasoitti pelin kuitenkin yhdeksän sekuntia ennen loppua ja ratkaisi pelin jatkoajalla, kun 29 sekuntia oli pelattu.

Coloradon hyviin uutisiin kuului myös Artturi Lehkosen paluu kaukaloon muutaman pelin tauon jälkeen. Lehkonen kärsi aivotärähdyksestä.

Laine teki maalin ja syötti kaksi, kun Columbus voitti jatkoajalla Los Angelesin 6-5.

Vegas-Boston 1-3

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.