Mikko Rantasen hieno alkukausi sai jatkoa, kun hän oli jälleen ratkaisijan roolissa. Carolinassa sinivalkoiset värit olivat vahvasti esillä.

Rantanen iski jälleen voittomaalin, kun Colorado nousi tappioasemasta 6-3-voittoon Dallasista. Rantanen sai tililleen myös yhden syötön kuten myös Joel Kiviranta. Dallasin suomalaisista ainoastaan Esa Lindell ylsi tehoille yhdellä syötöllä.

Carolinan suomalaiset olivat isossa roolissa, kun Pittsburgh kaatui 4-2. Sebastian Aho teki maalin ja syötti yhden Teuvo Teräväisen jatkaessa loistoesityksiään kahdella syötöllä. Antti Raanta torjui vahvasti maalilla napaten 26 kiekkoa kiinni.

Kevin Lankinen onnistui myös mainiosti tolppien välissä, kun hän pysäytti 29 kumilätkää Nashvillen voittaessa Chicagon 4-2. Erik Haulan maali jäi laihaksi lohduksi Hudsonjoen derbyssä, kun Rangers kuittasi Manhattaniin. Matias Maccelli osui myös verkon perukoille, mutta Arizona hävisi Winnipegin vieraana. Eeli Tolvanen pääsi jälleen pisteille syöttämällä yhden osuman Seattlen voitettua kanadalaisnaapurinsa Vancouverin 4-3.

NHL:n viime yön tulokset:
Ottawa-Minnesota 2-1 vl
Philadelphia-Vegas 4-3 ja
Nashville-Chicago 4-2
Tampa Bay-Edmonton 6-4
Boston-Montreal 5-2
Carolina-Pittsburgh 4-2
Calgary-Islanders 4-5 vl
New Jersey-Rangers 3-5
Winnipeg-Arizona 5-2
Washington-Columbus 4-3
Dallas-Colorado 3-6
Vancouver-Seattle 3-4

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.