Mikko Rantanen oli Coloradon johtohahmoja, kun joukkue voitti Chicagon. Roope Hintz sitä vastoin hääri taas tehokkaana Dallasin voitossa.

Rantanen iski ratkaisevan 2-0-maalin Coloradon voittaessa samoin lukemin Chicagon. Hintz teki maalin ja syötti toisen Dallasin kukistaessa Philadelphian 3-1. Esa Lindell sai nimensä myös syöttötilastoihin.

Erik Haulan maali oli Bostonille laiha lohtu, kun Anaheim latoi viisi maalia Tuukka Raskin selän taakse. Rask torjui 22 kertaa. Kaapo Kähkönen luisteli maalille kesken ottelun Minnesotan murjoessa Montrealin. Kähkönen torjui viisi kertaa ja päästi yhden maalin. Ville Husso luisteli niin ikään tilkitsemään St. Louisin maalia ja piti maalinsa koskemattomana torjuen 13 kiekkoa.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-Anaheim 3-5
Rangers-Los Angeles 3-2
Philadelphia-Dallas 1-3
Washington-Vegas 0-1
Minnesota-Montreal 8-2
Colorado-Chicago 2-0
Calgary-St. Louis 7-1

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.