Mikko Korhonen sijoittui sijalle 25 golfin DP World Tourin, entisen Euroopan kiertueen, Abu Dhabi Championship -kilpailussa.

Korhonen päätti urakkansa sunnuntaina 71 (-1) lyönnin kierrokseen. Hänen yhteistuloksensa Yas Links -kentällä oli -3.

– Tämä oli kelpo startti. Sen verran ruosteessa olin kauden ekassa kisassa, että tämä tyydyttää kyllä! Caddie Nick (Mumford) sanoin vikan kierroksen 17. reiällä, kun löin pallon rautaviitosella draw’lla tuulta vasten griinille, että olen taas matkalla golfariksi. Siis kisan toiseksi viimeisellä reiällä, Korhonen heitti tiedotteessaan.

Korhonen pelasi sunnuntaina samassa ryhmässä golfin supertähden Rory McIlroyn kanssa. McIlroy onnistui pari lyöntiä Korhosta paremmin ja nousi jakamaan 13. sijaa. TV-kamerat seurasivat McIlroyta pitkin päivää, mutta muutamaan otteeseen kuviin saatiin myös Korhonen.

– Mukava päivä oli Roryn kanssa. Sen takia oli tietenkin vähän ylimääräistä hässäkkää, mutta ei pahemmin. Omakin peli parani koko ajan viikon edetessä, ja tänään oli hyvä tunne jo kropassa. Huono lopetus, mutta sellaista sattuu. Eteenpäin ja illaksi Dubaihin, Korhonen summasi viikon annin.

Korhonen tienasi palkintorahaa lähes 64 000. Kisa kuuluu rahakkaaseen Rolex Series -sarjaan, joten palkintopotti oli kahdeksan miljoonaa dollaria eli noin seitsemän miljoonaa euroa.

Muista suomalaisista Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen karsiutuivat jatkokierroksilta. Sami Välimäki (+9) oli kilpailussa 72:s.

Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelu sekä V sportin kanavat seuraavat DP World Tourin kilpailuja läpi kauden.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote