Mika Nurmela ihmettelee Saksan vaisuutta – kertoi oman suosikkinsa MM-kisoissa

© Kuva: Juha Tamminen

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Suomen A-maajoukkueen apuvalmentaja Mika Nurmela puhui MM-kisoista Viafreen haastattelussa O’Learys Bakersissa.

– Ensimmäiset kisat jotka muistan, olivat vuoden 1982 MM-kisat. Seuraavat olivat vuoden 1986, joiden vuoksi aloin fanittamaan Mikael Laudrupia. Neljä vuotta myöhemmin muistan, kun Ruotsi hävisi kaikki ottelut 2-1. Lähimpinä muistoina viime kisojen Saksa-Brasilia-ottelu, joka oli täysin poikkeuksellista siinä vaiheessa turnausta, Nurmela muistelee.

Parhaillaan olevista kisoista suurin yllätys on ollut Saksan luokaton esitys ensimmäisessä ottelussaan.

– Se oli niin epäsaksalaista hidasta ja halutonta jalkapalloa. Sitä oli vaikea ymmärtää. Brasilia kuitenkin näytti omassa ottelussaan, että he pelaavat laadukasta jalkapalloa ja ovat mestarisuosikkeja. Peli ei ollut Brasilialta paras, mutta kuitenkin he pystyivät luomaa 7-8 laadukasta maalintekopaikkaa. Heistä en ole huolissaan, mutta saksan esitys jätti kyllä paljon kysymyksiä. Onko ongelmat jossain syvemmällä vai oliko ottelu vain työtapaturma? Nurmela kysyy.

– Saksa, Brasilia, Argentiina, Espanja ja Ranska ovat sellaisia joukkueita jotka pystyvät voittamaan turnauksen. Ensimmäisellä kierroksella vahvimmalta näytti Espanja, Nurmela arvelee.

UEFA Nations League ja EM-karsinnat näkyvät ensi syksystä alkaen Viasatilla ja Viaplayssa. Kaikki Huuhkajien ottelut ovat myös vapaasti katsottavissa Viafreessä.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia