Tampa Bayn kurssi nousee NHL:n pudotuspelien jatkuessa. Kaksi vierasottelua Floridaa vastaan eivät tuoneet vain yhtä ryöstöä vaan kaksi. Tampa voitti joukkueiden toisenkin kohtaamisen ennen kuin siirrytään Tampan kotikaukaloon. Varhain perjantaina pelattu toinen ottelu päättyi 2-1 hallitsevan mestarin voittoon.

Taas kerran keväällä vertynyt konkarihyökkääjä Corey Perry vei Tampan 1-0 johtoon, kunnes Eetu Luostarinen tasoitti toisen erän lopussa. Ratkaisumaalia saatiin odottaa viimeiselle minuutille: Tampan Ross Colton teki voittomaalin vain neljä sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Tampa Bay johtaa ottelusarjaa 2-0. Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden pudotuspelit suorina lähetyksinä.