Lionel Messi ei ole Argentiinan maajoukkuepaidassa loistanut samalla lailla kuin Barcelonassa ja vuoden 1986 maailmanmestari Argentiinan paidassa Oscar Ruggeri esittääkin melkoisen radikaalin idean.

Ruggerin mukaan viikonlopun Copa del Reyn finaali on Barcelonan viimeinen varsinainen koitos tällä kaudella ja Messin pitäisi antaa sen jälkeen keskittyä ainoastaan MM-lopputurnaukseen.

– Luuletteko että Barcelona menettää mestaruuden, jos Messi ei tällä kaudella enää pelaa, Ruggeri heitti 90 Minutes Foxille.

– Messi voi soittaa Barcelonan puheenjohtajalle ja kertoa hänelle ”tämä on minun MM-lopputurnaukseni; omistan itseni maajoukkueelle.

Ruggeri paitsi kehotti Messiä tekemään päätöksen ilmoittamaan siitä myös maajoukkueen päävalmentaja Jorge Sampaolille. Esimerkin ex-pelimies veti juuri mestaruusvuodelta 1986.

– Ennen Meksikon kisoja meillä oli 65 päivää keskittyä, 65 päivää ennen MM-turnausta olimme kaikki yhdessä. Mitä luulette muiden pelaajien tekevän, jos Messi lähtee keskittymään valmentajan kanssa?