Brasiliassa kisattiin värikäs F1-viikonloppu, jossa Mercedekset näyttelivät pääosaa. Valtteri Bottaksen kisaan mahtui epäonnea.

Russell hallitsi viikonloppua voittamalla jo lauantain sprintin ja lähtemällä paalupaikalta kisaan. Russell piti paikkansa kärjessä ja pääsi juhlimaan maalissa uransa ensimmäistä osakilpailuvoittoa.

Toiseksi ajoi tallikaveri Lewis Hamilton, joka ehti kolaroida kisan alussa Max Verstappenin kanssa. Verstappen ajoi maaliin lopulta kuudentena. Red Bull pyysi häntä päästämään MM-tilanteessa kakkospaikasta taistelevan tallikaveri Sergio Perezin ohitseen, mutta Verstappen ei tallimääräykseen taipunut. Näin ollen Perez joutui tyytymään seitsemänteen sijaan.

Perezin kanssa kakkospaikasta kisaava Charles Leclerc oli neljäs ja Carlos Sainz nappasi paikan palkintopallilta. Fernando Alonso täydensi kärkiviisikon.

Valtteri Bottaksella oli menossa erinomainen kilpailu ja näytti ajan jo viidenneksi. Bottas kärsi kuitenkin uusintalähdöstä sen jälkeen, kun Lando Norrisin auto oli hyytynyt radalle. Turva-auton takaa muut pääsivät paremmilla renkailla Bottaksen ohi ja hän joutui tyytymään yhdeksänteen sijaan.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.