Singaporen aika-ajot päättyivät dramaattisesti, kun Red Bull kutsui Max Verstappenin varikolle kesken nopeimman kierroksen.

Verstappen ajoi aika-ajojen viimeistä nopeaa kierrostaan ja oli matkalla kohti paalupaikkaa oikeuttavaa aikaa, kun Red Bull yllättäen kutsui hänet varikolle. Syynä oli se, että Verstappenin autossa oli liian vähän bensaa jäljellä. Näin ollen mestaruuden varmista jahtaava hollantilainen joutuu lähtemään kilpailuun kahdeksannesta lähtöruudusta.

Paalulle ajoi Ferrarin Charles Leclerk, jolle kärkipaikka on kauden yhdeksäs. Toiseksi ajoi Red Bullin Sergio Perez ennen Lewis Hamiltonia.

Valtteri Bottaksen aika-ajot sujuivat heikosti ja hän lähtee kisaan lähtöruudusta 16.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.