Max Verstappen on tukalassa tilanteessa F1-varikoita kuohuttaneessa Nelson Piquet’n rasismikohussa. Verstappen seurustelee Piquet’n tyttären kanssa.

Piquet kutsui Lewis Hamiltonia puhekielisellä N-sanalla, joka sai ymmärrettävästi aikaan melkoisen kohun. Piquet on puolustanut sanomisiaan, mutta kaikille selitykset eivät ole menneet läpi.

Kysyttäessä Piquet’n lausunnoista Silverstonen osakilpailun alla Verstappen puolusti ”appiukkoaan”. Hän ei kuitenkaan hyväksynyt tämän kielenkäyttöä.

– Hän on itseasiassa tosi mukava ja rento tyyppi. Sanat mitä hän käytti, vaikka ne ovat vähän eri kulttuurista ja niitä käytettiin ehkä hänen nuoruudessaan, eivät olleet korrekteja, Verstappen sanoi kisoja edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

Tapaus lisää jännitteitä entisestään Silverstonen osakilpailun alla Verstappenin ja Hamiltonin välillä. Viime kaudella kaksikko kolaroi sillä seurauksella, että Verstappen joutui keskeyttämään ja Hamilton pääsi ajamaan kotikisansa voittoon.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.