Max Verstappenin perjantain vapaat harjoitukset menivät pahasti penkin alle.

Verstappen ehti ajaa ensimmäisellä harjoituskerralla kuin muutamia kierroksia, kun hänen vaihdelaatikko meni rikki. Harjoitusten välissä hänelle vaihdettiin uusi laatikko, mutta hän oli vasta harjoitusten kahdeksanneksi nopein. Hänen tallikaverinsa Sergio Perez oli 12., joten Red Bullin päivä oli hyvin vaisu.

Ensimmäisissä harjoituksissa Mercedes-kaksikko piti kovinta vauhtia George Russellin johdolla, mutta toisissa harjoituksissa valta vaihtui Ferrareiden pitäessä kovinta vauhtia. Charles Leclerc oli niukasti Carlos Sainzia nopeampi.

Valtteri Bottaksen perjantai oli jälleen vaikea. Hän oli molemmissa harjoituksissa 18 yli kaksi sekuntia nopeimpia perässä.

Lauantaina ajetaan vielä yhdet harjoitukset ja aika-ajot.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.