Huuhkajat nappasi kovan voiton perjantai-iltana kaataessaan Slovenian loppuunmyydyllä Olympiastadionilla 2-0. Päävalmentaja Markku Kanerva oli syystäkin tyytyväinen.

Huuhkajat oli tehokas paikoissaan, mutta myös Slovenialla oli omat paikkansa ja kahdesti pallo kävi jo Suomen maalin tolpassa. Suomi taisteli kuitenkin itselleen tärkeät pisteet ja petasi itselleen erinomaiset asetelmat karsintojen jatkolle.

– Tämä oli kova ja tiukka peli, kuten odotettiinkin. Haluan kiittää yleisöä loistavasta tunnelmasta ja joukkuetta sinnikkyydestä ja taistelutahdosta, Kanerva kertoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Palloliiton verkkosivujen mukaan.

– Taistelu näkyi niin vaikeina hetkinä, kun Slovenia pääsi vähän myllyttämään. Työmoraali oli huikea, kaverit pistivät kaiken peliin ja pelasivat joukkueelle.

Huuhkajien pelit jatkuvat jo maanantaina, kun Olympiastadionille matkaa San Marino. Kanervan

– Meillä on tietty pelisuunnitelma jo olemassa ja pelaajat ovat niin ammattilaisia, etteivät he aliarvioi vastustajaa missään nimessä. Tulee varmasti aika erilainen ottelu ja tiivis puolustus vastaan. Meidän pitää pystyä olemaan vaarallisia eikä tyytyä vain pitämään palloa, Kanerva ennakoi.

– He ovat osoittaneet puolustavansa sinnikkäästi, mutta toki San Marino on sellainen vastustaja, joka meidän pitää voittaa.

Lähde: Palloliiton verkkosivut