F1-talli Mercedeksen tallipomo Toto Wolff on antanut vihjailevan kommentin siitä, että Valtteri Bottaksen paikka Mersun kisakuskina olisi hyvin epävarma.

Wolffin BBC:lle antamassa haastattelussa tulee ilmi, ettei talli välttämättä jatka samalla kuljettajakokoonpanolla kauden 2018 jälkeen.

– Haluan nykyisen kaksikon jatkavan toistaiseksi, ja olemme sitoutuneita molempiin kaudelle 2018, mutta markkinat kaudelle 2019 ovat erittäin kutkuttavat, Wolff sanoi BBC:n Radio 5:n lähetyksessä ja jatkoi:

– Silloin on olemassa paljon nuoria kuskeja, jotka ovat saaneet kokemusta, sekä joitain todella hyviä on vapaana, kuten Daniel (Ricciardo).

Mercedeksen molempien kuljettajien – Bottaksen ja Lewis Hamiltonin – sopimukset loppuvat ensi kauden jälkeen. Wolff on kuitenkin sanonut, että jatkosopimusneuvottelut etenevät Hamilton kanssa mallikkaasti.

Se tarkoittanee sitä, että hallitsevan maailmanmestarin Hamiltonin halutaan jatkavan pidempäänkin, mutta Bottas saatetaan hyvinkin korvata, ellei hän aja huippukautta.