Usean huippuseuran kiikarissa kesän aikana ollut brassitoppari Gabriel Magalhaes on tehnyt monivuotisen sopimuksen Arsenalin kanssa.

Lilleä viime kaudella edustaneen Gabrielin sopimuksen kesto on nykysuuntausta myötäilevä ”monivuotinen”. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Gabriel on Arsenalin mies vähintään kolme seuraavaa kautta.

Kuusi ottelua Mestarien liigaa viime kaudella pelannut Gabriel on manageri Mikel Artetan mukaan erittäin monipuolinen pelaaja.

– Hänellä on monia ominaisuuksia, jotka tulevat vahvistamaan puolustustamme tulevalla kaudella. Hän todisti Lillessä olevansa kaikkien kehujen väärti, ja odotamme innolla hänen kehittyvän edelleen Arsenalissa, Arteta kertoi seuran verkkosivuilla.

Arsenalista on ensi kaudella muodostumassa vahvasti brassivaikutteinen ryhmä, sillä aikaisemmin elokuussa joukkue kiinnitti entisen Chelsea-pelaaja Willianin kolmen vuoden sopimuksella.

Valioliiga pyörähtää käyntiin 12.9. Arsenal kohtaa ensimmäisessä ottelussaan sarjanousija Fulhamin. Katso tämä ja kaikki muut Tykkimiesten matsit V Sport jalkapallokanavilta ja Viaplay.fi:stä.