Kesällä Aston Villasta isolla kohulla ja rahalla Manchester Cityyn siirtynyt 26-vuotias Englannin maajoukkuepelaaja Fabian Delph on viimeinkin palaamassa joukkueen vahvuuteen maaottelutauon jälkeen.

Delph on kärsinyt jatkuvista vammoista, eikä ole pelannut kuin 12 ottelua tällä kaudella. Hän on missannut yhdeksän edellistä peliä akillesjännevamman vuoksi. Nyt näyttää paremmalta.

– Alan olla jo lähellä täyttä harjoituskuntoa. Uskon harjoittelevani joukkueen kanssa jo lähipäivinä. Odotan paluuta kentille todella innolla ja uskon olevani valmis pelaamaan jo seuraavassa liigaottelussa, Delph kertoi CityTV:lle.

Pahasti kangerrellut City kohtaa 2.4. Bournemouthin. Joukkue tarvitsee kipeästi voittoja päästäkseen neljän parhaan joukkoon ja ensi kaudeksi Mestarien liigaan, joten Delphin paluu tulee todella tarpeeseen.

– Kausi on ollut meille todellista vuoristorataa, mutta emme voi kuin yrittää ottaa seuraavasta pelistä tärkeät kolme pistettä. Kaikki on vielä sarjassa mahdollista, jopa mestaruus. Uskon että tulossa on vielä paljon erilaisia käänteitä. Me uskomme vahvasti pystyvämme vielä mestaruuten, Delph sanoi itsevarmasti.