NHL käynnistyy Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Elisa Viihde Viaplay tarjoaa NHL-viihdettä edelliskausien ratkaisufinaalien ja erilaisten ennakoiden muodossa koko keskiviikkopäivän ennen ensimmäisiä otteluita.

NHL-studioita on luvassa koko kauden ajan entistä runsaammin.

– Siinä on yksi tämän kauden konkreettinen uudistus. NHL-tiimimme ei muutu alkavalle kaudelle. Se on taas yhden kauden verran kokeneempi ja parempi. Se, mikä tulee muuttumaan, niin tulemme tekemään jokaiseen viikonloppuun suomenkielisen primetime-studion. Siitä olemme todella innoissamme ja käynnistämme homman heti tämän viikon lauantaina. Lauantaina käynnistyy studio New Jersey-Boston -ottelussa kello 19.30 V Sport Jääkiekolla ja Elisa Viihde Viaplayssa, kertoo NHL-studioiden juontaja ja NENT Groupin jääkiekkotuottaja Iiro Harjula Suplan Stanley Cup classics -podcastissa.

NHL:n runkosarja kestää toukokuun alkupuolelle saakka.

– Vaikka kausi on lyhyempi, niin primetime-otteluita on ruhtinaallinen määrä. Kaiken kaikkiaan 74 ottelua on tarjolla ja siihen päälle saadaan herkutella primetimessa pudotuspeleissäkin, Harjula sanoo.