Lukko aloitti CHL:n puolivälierät 3-3-tasapelillä Red Bull Müncheniä vastaan. Lukko joutui lähtemään otteluun vaikeasta tilanteesta, kun kokoonpanosta puuttui useita pelaajia.

Lukko pääsi toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle, kun Linus Nyman ja Samuli Piipponen onnistuivat maalinteossa. Päätöserässä saksalaiset nousivat kuitenkin tasoihin.

Kahden maalin johdon menettämisestä huolimatta Lukon päävalmentaja Marko Virtanen oli suhteellisen tyytyväinen ottelun antiin.

– Vastus oli todella kova ja lähtökohdat olivat haastavat. Lähdimme rohkeasti käyttämään omia vahvuuksiamme ja haimme yhteisöstä tukea sekä autoimme toinen toisiamme. Meillä oli pelaajia, jotka pelasivat ensimmäistä kertaa miesten pelejä ja jokainen uskalsi pelata. Ei tulosta voi pitää kovinkaan vääränä, Virtanen pohdiskeli CHL:n tiedotteessa.

– Meillä oli ylivoimia, joista olisi pitänyt ehkä maali tehdä, mutta se on haastavaa, kun on uusia kavereita, jotka eivät ole ylivoimia yhdessä pelanneet. Peli on nyt puolivälissä. He tulevat varmasti nostamaan tasoaan toiseen peliin, mutta näen meilläkin olevan vielä varaa parantaa, Virtanen jatkoi.

Vaikeista lähtökohdista tasapeli Saksan liigan kärkijoukkuetta vastaan antoi Lukolle uskoa toiseen osaotteluun.

– Kyllä tämä sitä uskoa toi. Tämä näytti, että kaikki on mahdollista. Varsinkin, jos saamme sairastuvalta pelaajia mukaan.

Toinen osaottelu pelataan Münchenissä tiistaina 14.12.