Rauman Lukon kannattajat eivät hyväksy joukkueen ykkössentteri Aaron Gagnonin myyntiä ja sitä tapaa, jolla Lukko tiedotti asiasta.

Lukon johdon mukaan kyse ei ole tyhjennysmyynnistä, vaan siitä, että joukkueen tilannetta yritetään Gagnonin myynnillä selkeyttää. Sanankäänteet ovat herättäneet kummastusta ympäri kiekkoilevan Suomen.

Kannattajaryhmä Rauman Boja julkisti omilla nettisivuillaan kommenttinsa aiheeseen otsikolla ”Sinikeltainen Valhe”.

– Urheilullisesti tilanne on häntäpäähän juuttuneiden seurojen kannattajille kestämätön. Seuramme Rauman Lukko aloitti tyhjennysmyynnin päästämällä ykkössentterimme pois. Ja kyllä, puhutaan nyt asioiden oikeilla nimillä. Aaron Gagnon on ollut yksi parhaita ulkomaalaisvahvistuksia koskaan Rauman Lukossa, sivuilla kirjoitetaan.

– Rauman Lukon tiedotteessa vedottiin kuitenkin urheilulliseen menestykseen. Aivan kuin Aaron Gagnonin pois päästäminen parantaisi Lukon mahdollisuuksia päästä pudotuspeleihin. Viesti oli ennen kaikkea kannattajia aliarvioiva.

– Tässä ei ole kyse enää urheilusta, vaan puhtaasti taloudesta. Vähintä mitä seura voi nyt tehdä on olla rehellinen kannattajia, yhteistyökumppaneita ja mediaa kohtaan.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan tämän linkin takana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Kiekkoareena.fi.