Lukas Hradecky on tiukassa otteluputkessa Leverkusenin kanssa. Tällä hetkellä kansalliset ja eurosarjat ovat tauolla, mutta se ei tarkoita lepoa turkulaismaalivahdille.

Leverkusen kohtasi sunnuntaina Bundesliigassa Borussia Mönchengladbachin ja otti 4-3-voiton. Heti tämän jälkeen Hradecky matkasi Pariisiin, missä Huuhkajat kohtaa Ranskan ystävyysottelussa keskiviikkona.

– Toivottavasti Ranska kohtelee meitä hellästi, muuta rakkautta en toivo. Toivottavasti ei tule mitenkään rajusti, ”Luke” hekotteli Suplan uusimmassa Bundes-Luke -jaksossa.

Huuhkajat pelaa alkaneessa maajoukkueikkunassa peräti kolme ottelua. Haastattelija Kim Kallström luetteli jaksossa ohjelman, eikä maalivahdin mielipide jäänyt epäselväksi.

– Jippii, juhuu joo! Hradecky huikkasi väliin.

Ranskaa vastaan ei siis pelata pisteistä, mutta heti keskiviikon jälkeen on taas kyse Nations Leaguesta. Sunnuntaina vastassa on Bulgaria Sofiassa ja seuraavana keskiviikkona Wales niin ikään vieraissa.

– Nämä ovat niitä vastustajia, joita siellä kesän EM-kisoissa tulee vastaan. Sillä silmällä pitää yrittää ottaa kaikki hyöty irti ja löytää oma tapa pelata ultimaattisen kovia vastustajia vastaan.

– Se ei ole helppoa, mutta yritämme laittaa kampoihin ja hakea paremman tuloksen kuin Puolaa vastaan (7.10. 1-5-tappio). Vaikka minä tässä nyt vitsailen, niin Ranskan päänahka on kova juttu, oli matsi mikä tahansa. Se mielessä lähdetään ehdottomasti hakemaan tulosta.