Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen eteni Eurooppa-liigan välieriin peittoamalla kahden ottelun yhteistuloksella Union Saint-Gilloisen 5-2.

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Leverkusenissa oli päättynyt 1-1-tasapeliin, mutta toisessa Leverkusen otti ohjat heti käsiinsä ja vei ottelun nimiinsä 4-1. Belgialaisjoukkueenn ainokaisesta vastasi Pikkuhuuhkajien Casper Terho.

Välierässä Leverkusen saa vastaansa AS Roman, joka Feyenoordin yhteismaalein 4-2. Feyenoord oli voittanut avausosan kotonaan 1-0 ja oli tiukasti jatkopaikassa kiinni tasoittaessaan Roomassa pelin 1-1 kymmenen minuuttia ennen loppua. Paulo Dybala tasoitti kuitenkin 89. minuutilla ja jatko-ottelussa Roma iski vielä kahdesti varmistaen paikan välierissä.

Sevilla puolestaan pudotti Manchester Unitedin, kun se otti kotonaan selvän 3-0-voiton. Näin espanjalaiset etenivät neljän parhaan joukkoon yhteismaalein 5-2.

Neljäs välieräjoukkue on Juventus, joka pelasi Sportingin vieraana 1-1-tasapelin. Se riitti välieräpaikkaan, kun avausosa Torinossa päättyi Juven 1-0-voittoon.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittää Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä.