Manchester Unitedin legenda Paul Scholes antoi palaa rajua kritiikkiä Louis van Gaalin joukkueesta ja pelitavasta viikolla. Nyt van Gaal on vastannut kritiikkiin.

Van Gaal kertoi mielipiteensä lehdistötilaisuudessa ennen lauantain Crystal Palace-ottelua.

– Käytän tässä yhtä hollantilaista sanontaa. Kepit ja kivet voivat rikkoa luuni, mutta nimet eivät koskaan satuta. Se on fantastinen sanonta. Scholesilla ei ole vastuuta mistään, joten hänen on helppo huudella mitä tahansa. Mutta miksi hän sanoi niin? Oliko se seuran etu vai hänen oma etunsa, van Gaal kyseenalaisti.

– En ole samaa mieltä hänen mielipiteistään. Mutta en voi oikein puolustautua, koska hän on legenda ja hänen puheillaan on paljon resonanssia. Mielestäni hänen kaltaisensa legendan pitäisi puhua suoraan minulle tai vaikkapa ystävälleen Ryan Giggsille tai puheenjohtaja Ed Woodwardille. Mutta ei tällä tavalla. Jos BBC tai Sky maksavat sinulle, onko silloin pakko heitellä tällaisia?

Scholes kritisoi Unitedin hyökkäyspeliä, mutta kehui myös van Gaalin rakentaneen loistavasti puolustavan joukkueen.

– Kehuja? Mitä väliä. Tiedän kyllä että jos häviämme ja häviämme, se on minun taruni loppu täällä. Tulen tekemään kaikkeni tämän seuran eteen, sillä tämä on uskomattoman hieno seura. Tämä on prosessi, jonka rakentaminen kestää kolme vuotta. Mutta ehkä minun on mentävä, jos Mr Scholes niin sanoo. Tosin se asia ei kuulu hänelle vaan Woodwardille sekä Glazerin perheelle.