SJK tiedottaa, että joukkueen monivuotinen puolustaja Richie Dorman jättää ammattilaiskentät. Seuraa vuodesta 2012 edustanut walesilainen pelaa viimeisen ottelunsa, kun SJK kohtaa lauantaina kotonaan FC Interin.

Joukkue taistelee siitä, ettei se tipahtaisi sarjassa karsijanpaikalle.

– Olen tehnyt päätöksen, että tämä on minun viimeinen kauteni ammattilaisjalkapalloilijana. Elämäni tarkoitus on ollut jo 25 vuoden ajan olla niin hyvä jalkapalloilija kuin vain mahdollista. Koen kuitenkin, että olen nyt valmis lopettamaan, 30-vuotias Dorman toteaa seuran tiedotteessa.

– Tämä viikko on seuralle hyvin tärkeä. Olen ollut täällä kaudesta 2012 alkaen, joten minulle on juuri nyt henkilökohtaisesti kaikkein tärkeintä keskittyä auttamaan joukkue voittoon ja säilymään Veikkausliigassa, 169 virallista ottelua SJK:n edustusjoukkueessa pelannut puolustaja sanoo.