Liverpoolilla jo seuraaja kiikarissa Jürgen Kloppille – legenda palaamassa Anfieldille?

© Kuva: Getty Images

Liverpool on keskellä suurinta kriisiä Jürgen Kloppin aikakaudella, mutta päävalmentajan vaihtamisesta ei Liverpoolissa ole ollut puhettakaan. Asia voi kuitenkin tulla ajankohtaiseksi piankin ja The Mirrorin mukaan seuraajakin on jo käytännössä katsottuna.

Klopp tuskin saa kenkää Liverpoolista oli mikä oli, mutta saksalainen saattaa itse päättää lähdöstään. On hyvin mahdollista, että Joachim Löw jättää Saksan maajoukkueen kesän EM-lopputurnauksen jälkeen ja Klopp olisi tuolloin erittäin vahva kandidaatti luotsaamaan ”Die Mannschaftia”.

Liverpoolilla on lehden mukaan suunnitelma kuitenkin valmiina jo tämän varalle ja ratkaisu olisi löytymässä läheltä. Rangersissa hienoa työtä tehnyt ja kannuksensa viimeistään nyt valmentajanakin hankkinut Steven Gerrard olisi suorastaan hämmästyttävän luonteva ratkaisu.

Gerrard tuskin tyytyy rooliinsa Rangersissa ikuisesti ja paluu Anfieldille olisi ”Stevie G:lle” unelmien täyttymys – samoin kuin Liverpoolin faneille. Pallo on kuitenkin kaikesta huolimatta vielä tukevasti Kloppin jaloissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.