Litti ennakoi – pitkä kaava tulossa

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Jari Litmanen ennakoi omassa YLEn kolumnissaan, että keskiviikon MM-välierissä saatetaan mennä pisimmän mahdollisen kaavan mukaan. Kummallekin illan joukkueelle, Englannille ja Kroatialle, rankkarit ovat jo näistä kisoista tuttuja. Kroatia on jo voittanut rankkareilla kahdesti, Englanti kerran.

Litmanen puntaroi kolumnissaan myös sitä, miten Englanti aikoo pysyäyttää Luka Modricin? Litmanen muistuttaa, ettei Englanti ole vielä vastaavaa, dominoivaa yksilöä vastaan pelannut näissä kisoissa. Lisäksi Kuningas miettii, onko Kroatian lähtökohta otteluun se pieni asia, joka kääntää edun heille.

– Siinä mielessä lähtökohta on erilainen, että Englanti on vasta matkalla parhaita vuosiaan tällä joukkueella, mutta Kroatialla on tämän pelaajasukupolven viimeinen mahdollisuus saavuttaa jotain suurta, Litmanen kirjoittaa YLEllä.

– Kun Kroatian juhlimista voitettujen rankkarikisojen jälkeen on katsonut, näkee miten valtavan iso asia heille pelaaminen ja menestyminen Kroatian puolesta on. En sano, etteikö asia olisi ihan sama Englannin suhteen, mutta ehkä se pieni etulyönti tulee Kroatialle juuri siitä, että tilanne on oikeasti nyt tai koskaan.

Illan ottelun voittaja etenee finaaliin, jossa vastaan tulee sunnuntaina Ranska. Häviäjä kohtaa pronssiottelussa Belgian.

Litmasen koko teksti on luettavissa osoitteessa https://yle.fi/urheilu/3-10299710

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!