Lionel Messi kuuluu varmasti maailman halutuimpiin ihmisiin sen suhteen, keiden kanssa ihmiset haluavat yhteiskuvaan ja näin kävi myös Moskovassa, jossa Messi oli Argentiinan maajoukkueen kanssa pelaamassa.

Hotellin aulassa nuori mies lähestyi Messiä ja pyysi päästä yhteiskuvaan. Tämä onnistui ja Messi tuskin asiaa ajatteli sen kummemmin jälkikäteen kunnes näki ”fanin” postanneen kuvan Instagramiin.

Kyse ei nimittäin ollut ihan tavallisesta fanista, vaan argentiinalaispelaaja Sebastian Driussista, jonka Messi kaiken lisäksi tuntee. 21-vuotias hyökkääjä Driussi on pelannut Argentiinan paidassa poikien ja nuorten maaotteluita ja siirtyi viime kesänä 15 miljoonalla River Platesta Pietarin Zenitiin.

”Kiitos kuvasta, IDOLI Leo Messi”, Driussi kirjoitti.

Totuuden valjettua Messille tämä oli anteeksipyytäväinen.

– Tunsin itseni kurjaksi, kun en ollut tuntenut häntä, kun totta kai hänet tunnen. Kun hän kysyi minua kuvaan, luulin että hän oli yksi niistä nuorista, joita on aina hotelleilla odottamassa ja haluamassa kuvaan, Messi kertoi Fox Sports Argentinalle.

– Kun kuva ilmestyi Instagramiin, pyysin häneltä anteeksi. Olemme muutaman kerran jutelleet aiemmin keskenämme ja meillä on sitä paitsi sama tatuointitaitelija.