Lahden Pelicans sai synkän keväänsä keskelle jonkinmoisen valonpilkahduksen, kun se julkisti neljä uutta pelaajaa. Yksi heistä on kahdeksan vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuraansa palaava Joonas Jalvanti.

– Uran varrella on ollut ajatuksena, että kotikaupungissa olisi mukava pelata joskus uralla. Nyt se sitten kävi toteen, että seura oli luottavainen ja halusi minut. Molemmat halusivat tätä, niin tuntuu hyvältä, hän kertoo Liiga-podcastissa.

– Eletään aika erikoista aikaa. Aika näyttää, kun syksyä kohti mennään, millaisia päätöksiä hallitus tekee. Pelaajana ei voi tehdä muuta kuin pitää kunnosta huolta ja koittaa pysyä terveenä ja valmistautua kauteen, milloin se sitten alkaakaan.

Uuden päävalmentaja Tommi Niemelän valmennusfilosofia on vakuuttanut keskusteluissa Jalvannin.

– Hän ainakin viestii avointa ilmapiiriä ja keskustella pelaajien kanssa. Pelaajat saavat päättää paljon asioista, ja se kuulostaa hyvältä. Pelaajia kannattaa kuunnella. Kaikilla on jonkinnäköinen mielipide joka asiaan. Annetaan myös vapauksia pelaajille itse päättää, miten treenaa. Tämä avoin kommunikaatio kuulostaa hyvältä.

Lähde: Supla