Liigan parhaan tulokkaan palkinto meni Tampereelle

Ilveksen hyökkääjä Matias Maccelli on voittanut Liiga-kauden parhaalle tulokkaalle myönnettävän Jarmo Wasaman muistopalkinnon. Maccelli oli ylivoimainen ykkönen jääkiekkotoimittajien äänestyksessä.

Maccelli keräsi äänestyksessä 40 ykkössijaa ja kaikkiaan 249 pistettä. Kärppien maalivahti Justus Annunen sijoittui äänestyksessä toiseksi ennen Jukurien puolustaja Axel Rindelliä.

Viime kauden Yhdysvaltain junioriliiga USHL:ssä pelannut Maccelli teki toukokuussa 2019 Ilveksen kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen. Syksyllä 19 vuotta täyttänyt TPS-kasvatti teki tämän kauden runkosarjassa 13 maalia ja 30 pistettä ja oli tulokkaiden pistepörssin kärkinimi. Hän oli Ilveksen kolmanneksi paras maalintekijä ja viidenneksi paras pistemies. Laitahyökkääjä kantoi isoa vastuuta myös tamperelaisten ylivoimapelissä ja iski kaudella neljä voittomaalia.

Maccelli on jo 12:s Ilves-pelaaja, joka voittaa Liigan vuoden tulokkaan tittelin. Viimeksi Wasama-palkinnon meni Ilvekselle vuonna 2017, kun Otto Koivula oli äänestyksen ykkönen.

Lähde: Liigan verkkosivut


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.