Liiga jatkui maanantaina yhdellä ottelulla, kun Porin Ässät sai vieraakseen runkosarjajohtajan Oulun Kärpät. Oululaiset hakivat ottelusta niukan 4-3-vierasvoiton jatkoajan jälkeen.

Kärpät palasi Porissa voittojen tielle jatkoaikavoiton myötä. Julius Junttila ratkaisi voiton oululaisille jatkoajalla ajassa 61.07 Ryan Glennin ja Arto Laatikaisen esityöstä.

Toisessa erässä näytti, että Kärpät hakee Ässiltä täydet kolme pistettä, mutta toisin kävi. Kärpät iski peräti kolme maalia aikavälilä 21.58–27.25. Toisen ja kolmannen osuman välillä oli ainoastaan 23 sekuntia. Oululaisten maalintekijät varsinaisella peliajalla olivat Sakari Manninen, Mikko Niemelä ja Simon Suoranta.

Ässien kirin aloitti toisessa erässä Valtteri Viljanen, joka iski Liiga-uransa avausmaalin. Maali syntyi kauden 46. ottelussa. Ässät nousi kolmannessa erässä tasoihin tulokaskauttaan pelaavan Jarno Kärjen (2+1) kahdella osumalla. Kärki on iskenyt debyyttikaudellaan jo 11 osumaa. Ässien kaikki maalit alusti hyökkääjä Juha Kiilholma (0+3). Ässien kiri riitti arvokkaaseen pisteeseen.

Ässien pisteputki on neljän ottelun mitainen. Kärpät on puolestaan voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan neljä. Oululaiset jatkavat Liigan kärjessä 90 pisteellään, Ässät majailee puolestaan kahdeksantena 73 pisteellä.

Liiga jatkuu tänään tiistaina kuudella ottelulla, jotka alkavat kaikki kello 18:30.