Leijonien salainen ase MM-kultaan löytyi joukkueenjohtajan povarista: “Sanoin, että kun meillä on näin huono joukkue, niin..”

© Kuva: Getty Images

Kaiken kokenut Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelainen pääsi napauttamaan yhtä valtakunnan ykkösmedioista joukkueen voitettua MM-kultaa Slovakiassa. 

Leijonat voitti sensaatiomaisesti keväällä 2019 MM-kultaa Slovakiassa joukkueella, johon vain harva, jos kukaan, uskoi. Epäilijöihin kuului etunenässä kotimainen urheilumedia, joka kritisoi vuorotellen Jukka Jalosen miehistöä turnauksen alla. Mika Kortelaisella oli kuitenkin ässä hihassaan. 

Suomalainen kiekkolegenda tiesi, että paperilla Suomi ei välttämättä ollut ennakkosuosikki, mutta osa uutisista oli hyvin loukkaavia. Kortelainen takertui etenkin Hufvudstadsbladetin artikkeliin, jossa väitettiin Suomella olevan kaikkien aikojen huonoin joukkue ja tilanteen olevan täydellinen katastrofi. Kortelainen tulosti kyseisen artikkelin ja säilytti sitä povitaskussaan koko turnauksen ajan. 

– Venäjä-pelin voitettua katsoin, että olemme jo niin isoja voittajia, että on aika paljastaa lappu joukkueelle. Sanoin, että kun meillä on näin huono joukkue, niin Ruotsilla ja Venäjällä ne vasta huonot ovatkin, joukkueenjohtaja heitti naureskellen.

Kuuntele Mika Kortelaisen tarina kokonaisuudessaan Suplan Kultaleijonien huikea matka -podcastista.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.