Tiistai-illan Bundesliigan klassikkoon Borussia Dortmund – Bayern München lähdetään kutkuttavasta tilanteesta. Dortmundissa ei paikan päällä ole tavanomaista yli 80 000 -päistä yleisömerta, mutta jännitystä ilmassa on silti yllin kyllin.

Kaksikkoa erottaa sarjataulukon kärjessä neljä pistettä Bayernin eduksi ja müncheniläisten kunniapuheenjohtaja, legenda Karl-Heinz Rummenigge pukee monen mietteet selkeiksi sanoiksi.

– Tässä ottelussa on kyse jo Saksan mestaruudesta. Jos Bayern häviää, dortmundilaiset ovat vahvasti mukana pelissä, Rummenigge sanoi Sport1:n haastattelussa.

Rummenigge ennakoi myös, että BvB tulee otteluun rytinällä. Muistissa kotijoukkueella on varmasti syksyn 0-4-vierastappio, se halutaan nyt kuitata. Ja koronatauosta huolimatta pelit käyvät vähiin.

– En osaa sanoa olisiko tasapeli heille tyydyttävä tulos. Dortmund tarvitsee oikeastaan voiton, jotta he olisivat vielä mukana mestaruustaistelussa. Muuten se on heille vaikeaa, Rummenigge totesi.

Ottelu Dortmundin Signal-Iduna-Parkilla alkaa tiistaina kello 19.30 Suomen aikaa ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Viasatin kanavilta ja Viaplaysta.