Erling Haalandin odotetaan lisäävän Manchester Cityn ylivoimaa ensi kaudella Valioliigassa. City on voittanut neljä mestaruutta viiden viime kauden aikana. Vain Liverpool on pystynyt horjuttamaan Citya vuoden 2020 mestaruudellaan.

Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Liverpool-legenda Jamie Carragher kommentoi hallitsevan mestarin tuoretta hankintaa Haalandia.

– Koko muun Valioliigan on oltava varuillaan! Puhumme yhdestä koko maailman parhaasta näinkin nuorella iällä, mutta kenenkään ei pidä nostaa valkoista lippua liian aikaisin, koska on mielenkiintoista nähdä, miten hän sopeutuu muuhun joukkueeseen, sanoi Carragher Skylle.

”Carra” viittasi Haalandin pelipaikkaan ja manageri Pep Guardiolan systeemiin.

– Pep Guardiola ei ole käyttänyt keskushyökkääjää parilla viime kaudella ja silti he ovat menestyneet. On hyvin mielenkiintoista, miten hän sopeutuu, mutta Valioliigan näkökulmasta on fantastista, että yksi maailman johtavista pelaajista on siirtymässä liigaamme. Niin ei aina käy varsinkaan nuorten pelaajien kohdalla ja nyt monet hänen parhaista vuosistaan kuluvat Valioliigassa.

Valioliiga alkaa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Elisa Viihde Viaplaylla ja V Sportin kanavilla.