Pitkän vierasotteluputken jälkeen Chicago Bulls palasi kotikentälleen United Centeriin, jossa Miami Heat venytti Bullsin tappioputken kymmeneen 117-103. Lauri Markkanen heitti ottelussa 20 pistettä.

Bulls oli pitkälti kontrollissa puoliaikaan asti, mutta kolmannella neljänneksellä tuuli kääntyi Heatin suuntaan. Vierasjoukkue käänsi kapulan itselleen vieden kolmannen jakson 28-19. Bulls oli viimeisellä neljänneksellä vielä viiden pisteen päässä 91-86, mutta Heat rynni lopullisesti ohi 14-2-juoksulla.

Markkanen pelasi liki 34 minuuttia, joiden aikana hän heitti 20 pistettä, noukki yhdeksän levypalloa, riisti kahdesti ja torjui vastustajan heiton kerran. Pelitilanneheittonsa Markkanen osui 7/19 ja kolmosensa 4/10.

Bullsilta Markkasen lisäksi pistetehtailussa kunnostautuivat Zach LaVine (22/3/6 syöttöä) ja Bobby Portis (21/6). Heatin ykkönen oli Josh Richardson (26/3). Chicagolaislähtöinen Heat-ikoni Dwyane Wade (14/10/7 syöttöä) esiintyi viimeisen kerran urallaan kotikaupunkinsa yleisön edessä.

Bulls pelaa seuraavan kerran maanantain ja tiistain välisenä yönä vieraissa Cleveland Cavaliersia vastaan.

Lähde: Basket.fi