Kaksi suomalaispelaajaa on kantanut kortensa hienosti kekoon suomalaisen jalkapallon ja muun muassa mielenterveystyön eteen.

Veikkausliigassa pelaava FC Inter on järjestänyt Olympiakausari-kampanjan, johon osallistui mm. turkulaisseuran kaksi omaa kasvattia, Joni Kauko ja Kaan Kairinen.

Molemmat ovat tuttuja Suomen maajoukkueista. Kairinen on pelannut alle 21-vuotiaissa, mutta on nousemassa mukaan A-maajoukkueeseen. Myös Kauko on ennen viime vuotta ollut tiiviisti mukana Huuhkajien miehistössä.

Molemmat pelaajat varasivat viisi kausikorttia ja lahjoittivat ne hyväntekeväisyyteen. Ehdotuksia lahjoituksen saajista otettiin vastaan Interin sosiaalisen median kanavissa.

Tanskan pääsarjaseura Midtjyllandia edustava Kairinen valitsi kohteekseen Turun mielenterveysseurra ITU:n, Randersin paidassa samaa sarjaa pelaava Kauko lahjoitti kausikortit Hope ry:n vähävaraisille lapsille.

– Valitsin kohteeksi Hopen, koska lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Toivottavasti tämän avulla pystyn tuomaan heille iloa, innostusta ja unohtumattomia hetkiä, Kauko perusteli Veikkausliigan sivuilla.

Lue juttu kokonaisuudessaan täältä.

Veikkausliigan kaikki ottelut ovat nähtävissä suorana lähetyksinä Ruudusta.