Liverpoolin tuska Valioliigassa jatkuu. Se hävisi sunnuntaina kotikentällään sarjapaikastaan taistelevalle Fulhamille 0-1. Tappio oli Liverpoolille jo kuudes perättäinen Anfieldilla, mikä on seuran pisin tappioputki kotikentällään koskaan. Edellisestä Valioliigan kotipelissä tehdystä maalista on kulunut noin 300 peliminuuttia, pelitilanteesta tehdystä maalista yli 700 minuuttia.

– Meillä ei ole ollut missään vaiheessa tällä kaudella momentumia ainakaan Valioliigassa. Pelaajissa on yhä sitä jotain, mutta he eivät saa sitä tällä hetkellä näytettyä. Olisi mestarillista selvittää, miten muuttaisimme sen yhdessä yössä, manageri Jürgen Klopp päivitteli Sky Sportsille.

Kloppilta kysyttiin, millainen pelaajien tunnelma tällä hetkellä on.

– Ei tietenkään hyvä. Mutta olen ihminen, ja minun täytyy ajatella ennen kuin puhun. En voi mennä heti pelin jälkeen sisälle ja löytää oikeat sanat. Tämä on vaikeaa meille kaikille.

Valioliigassa Liverpool valahti jo kahdeksannelle sijalle. Piina sarjapeleissä on siis kova, mutta seuraavaksi katseet siirtyy Mestarien Liigan neljännesvälierien toiseen osaotteluun. Liverpool kaatoi RB Leipzigin avausosassa 2-0, ja keskiviikkona jatkopaikka ratkaistaan lopullisesti.

– Ainoa hyvä asia on se, että pelaamme eri kilpailua kolmen päivän päästä. Toivottavasti näytämme erilaista ilmettä siellä, Klopp sanoi.