Veikkausliigan mestaruustaistelu koki merkittävän käänteen sunnuntaina, kun KuPS voitti SJK:n.

Ennen sunnuntaina pelattuja otteluita Veikkausliigan kärkitaistelu oli äärimmäisen tasainen, kun KuPS, HJK ja SJK mahtuivat kaikki kolmen pisteen sisään toisistaan. SJK on jäämässä mestaruusjunan kyydistä, kun se koki jo neljännen peräkkäisen tappionsa hävitessään Kuopiossa 0-3. Samalla KuPS kasvatti eronsa seinäjokisiin jo kuuteen pisteeseen.

HJK puolestaan nousi omassa ottelussaan FC Interiä vastaan tappioasemasta 3-1-voittoon, kun Bojan Radulovic iski toisella puoliajalla 11 minuuttiin hattutempun. HJK jatkaa KuPS:n kannoilla pisteen perässä.

Kierroksen muissa otteluissa VPS kirjautti jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan FC Lahden. Samalla vaasalaiset nousivat jo pisteen päähän neljäntenä olevasta AC Oulusta, joka hävisi Ilvekselle. Samalla Ilves pääsi voiton makuun ensimmäistä kertaa lähes kolmeen kuukauteen ja katkaisi neljän peräkkäisen tappion putken. FC Honka puolestaan tiukensi otettaan paikasta Mestaruussarjassa voittamalla IFK Mariehamnin 1-0.

Kierros saadaan päätökseen maanantaina KTP:n isännöidessä FC Hakaa.