Kuka yllättyi? NHL:n kestofloppaajan pomo sai mennä

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Florida Panthers ei ole voittanut play-off -sarjaa sitten vuoden 1996. Viimeiset kymmenen vuotta menestystä on yrittänyt GM:n tehtävissä hakea Dave Tallon.

Mutta ei enää. Tallonin vuosikymmenen pesti Panthersin johdossa päättyi sen jälkeen, kun Islanders päätti Floridan kauden pudotuspelikarsinnoissa. Virallisen tiedotuksen mukaan Tallonin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, mutta satsausten ja menestyksen suhde on ollut sen verran heikko, että tiet olisivat todennäköisesti eronneet tavalla tai toisella.

Florida Panthersin omistaja Vincent Viola kiitteli Tallonia pitkästä työstä seurassa, mutta muistutti samalla joukkueen kunnianhimoisista tavoitteista.

– Kun hankimme Panthersin vuonna 2012, meillä oli vain yksi tavoite, voittaa Stanley Cup. Emme ole nähneet että ponnistelumme olisivat olleet hedelmällisiä. Nyt aloitamme uuden GM:n etsinnän, Viola tiedotti NHL:n sivuilla.

Florida Panthersin ykköstähti ja kantava voima on suomalaistähti Alexander Barkov. Tuli uudeksi isoksi pampuksi kuka tahansa, on selvää, että joukkuetta rakennetaan jatkossakin Barkovin ympärille.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!