Krista Pärmäkoski oli Tour de Skin kolmannen osakilpailun suomalaisnimi. Niskasten sisarusten Kertun ja Iivon kisa meni sen sijaan penkin alle.

Kahdessa edelliskisassa hieman tahmeasti hiihtänyt Krista Pärmäkoski sai urut soimaan, kun hän viilletti 10 kilometrin perinteisen väliaikalähdössä toiseksi. Kyseessä oli Pärmäkosken kauden ensimmäinen palkintopallisijoitus.

Kilpailun voitti Frida Karlsson, joka oli Pärmäkoskea 16,6 sekuntia nopeampi. Kovan loppunsa turvin Pärmäkoski nousi viimeisillä kilometreillä Anne Kjesti Kalvån ja Tiril Udnes Wengin ohi.

Edelliskisassa kokonaiskisan voittokamppailuun noussut Kerttu Niskanen epäonnistui pahasti. Niskasen koneesta hyytyi bensa ja hän oli viides jääden Karlssonista 40 sekuntia. Samalla Niskasen asema kokonaiskilpailussa heikkeni ja hän on nyt neljäntenä 41 sekuntia Karlssonia perässä.

Muista suomalaisista Anne Kyllönen oli 18., Jasmi Joensuu 28., Katri Lylynperä 46. ja Jasmin Kähärä 60.

Miesten puolella päivä oli sysimusta. Suurin odotuksin kisaan lähtenyt Iivo Niskanen hiihti heti alusta saakka kaukana kärjen vauhdista. Niskanen oli jo muutaman kilometrin jälkeen puoli minuuttia kärkeä perässä ja jätti lopulta leikin sikseen. Samalla Niskanen ilmoitti jättävänsä Tourin tähän.

Hääviä ei ollut muidenkaan suomalaismiesten meni. Markus Vuorela oli parhaana suomalaisena 26. Perttu Hyvärinen oli 36., Lauri Lepistö 55. ja Ville Ahonen 58.

Kilpailun voitti Johannes Hösflot Kläbo, joka vankisti asemiaan kokonaiskilpailun kärjessä.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittää Tour de Skin suorina lähetyksinä.