Krista Pärmäkoski jatkoi vahvoja esityksiään Tour de Skillä, kun hän sijoittui vapaan sprintissä viidenneksi.

Pärmäkoski hiihti itsensä hienosti finaaliin, mutta jäi finaalissa hieman pussiin eikä päässyt taistelemaan voitosta. Sprintin voiton vei Lotta Udnes Weng ennen Tiril Udnes Wengiä. Norjalaiset juhlivat kolmoisvoittoa, sillä Mathilde Myhrvold oli kolmas. Saksan Katharina Hennig sijoittui neljänneksi.

Kokonaiskilpailua johtava Frida Karlsson jäi alkueriin, joten kokonaiskilpailun tilanne tasoittui huomattavasti. Karlsson johtaa edelleen ja eroa Tiril Udnes Wengiin on 41 sekuntia ja Pärmäkoskeen 1,05. Finaalivaiheen ulkopuolelle niukasti jäänyt Kerttu Niskanen menetti yhden sijan, kun Lotta Udnes Weng nousi hänen edelleen neljänneksi. Niskanen on Karlssonia perässä 1,32.

Miesten kilpailussa Johannes Hösflot Kläbo oli jälleen ykkönen voittaen kirikilpailussa Calle Halfvarssonin. Suomalaisista Perttu Hyvärinen pääsi erävaiheeseen, mutta ei enää selvinnyt jatkoon.

Miesten kokonaiskisa on tasainen, sillä Kläbo johtaa kisaa 12 sekunnin erolla ennen Federico Pellegrinoa ja 14 sekuntia ennen Pål Golbergiä.

Lauantaina Tour de Skillä kisataan perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin kilpailut.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät Tour de Skin kilpailut suorina lähetyksinä.